28 Şubat 2014 Cuma

Play Station güncel satış fiyatları

Sony'nin oyun dünyasına en son armağanı olan Sony PS4 kasım ayı bakımından sevenleriyle buluşmuş vaziyette. Dünyada genci yaşlısı bir hayli kişinin merakla beklediği PS4, düşünüldüğü gibi çok üstün teknik özellikleriyle karşımıza çıktı. PS4 ücretlerinin da buna paralel olarak Türkiye'de 1400 TL civarında satışa sunuldu. Makineyi aldığınız vakit ise yanında armağan olarak FIFA 14 ve Killzone Shadow Fall gibi 2 tane dünyaca tanınmış kişi oyunu  alabiliyorsunuz.
Teknosa mağazalarında kolayca bulabileceğiniz PS4 ,  göze hitap eden tasarımı ve üstün grafik özelliğine sahip olmakla beraber, işlemci olarak ta 8 jaguar çekirdeğine sahip AMD işlemciye sahip. Ayrı olarak 2 USB girişine de sahip olan bu mükemmel oyun canavarı, önümüzdeki senelerde fırtına gibi eseceğe benziyor. Piyasaya daha yeni çıkan PS4 ücretlerinin , önümüzdeki süreçte artıp artmayacağı da tam bir bilmece.
PS4 ücreti aslında çok fazla olmamakla beraber, oyun severlere sunduğu üstün grafik ve ses dizaynı verilen paranın karşılığının tam olarak alınacağına dikkat çekiyor. Ayrı olarak Sony PS4 ücretinin Microsoft XBOX ONE'a göre daha ucuz olması da bi yerde konsol severleri bu muhteşem teknolojik aleti satın almaya yönlendirdi. Daha önceki oyunları da oynayabileceğiniz ve online irtibatın zaruri olmadığı PS4, Xbox'a göre çok daha fazla avantajı olduğu gerçeğini bize gösteriyor. Bu yüzden fazla zaman geçirmeden oyun severlere hemen bir PS4 satın almasını öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder