28 Şubat 2014 Cuma

Sony PS4 nihayetinde piyasaya sürüldü

Oyun severlere büyük müjde. Dört gözle bekledikleri ve artık çıksa da alsak dedikleri Sony PS4 nihayetinde piyasaya sürüldü. Kasım ayı bakımından resmi olarak satışa sunulan PS4 ücreti ise , vasati Türkiye' de 1400 TL olarak belirlendi. Konsolu satın aldığınız vakit yanına da değeri takriben olarak 400 TL olan 2 tane oyunu armağan olarak alabiliyorsunuz. 
PS4'ün bir hayli avantajı var aslında. PS4 ücretlerinin bu kadar uygun olmasının yanında, sizlere sunduğu üstün grafik kalitesi ve hızlı işlemci ile netlikle ücretine değdiğini bize ispat ediyor. Yakın zamanda yalnızca PS4 için üretilecek olan birçok oyunda PS4ün oyun dünyasındaki tahtını sağlamlaştırıcağa benziyor. Bunun yanında PS4 ücretinin Microsoft Xbox One'dan daha düşük olması ve Microsoftun daha önceki oyunları oynamak için oyun severlerden bir fiyat isteyeceği de , ibrenin tamamiyle PS4 lehine dönmesini sağlıyor.
Şayet konsol oyunlarını seviyorsanız, ve sahiden oyunlarda bir görsel şölen arıyorsanız sizlere netlikle PS4'ü önereceğim. PS4 ücretleri bu kadar uygunken ve ağır ağır PS4 uyumlu bir hayli oyunun piyasaya çıkması beklenirken , hiç zaman kaybetmeden sizde konsolunuzu edinin. Internetten de sipariş edebileceğiniz ve daha da uygun ücretlere bulabileceğiniz PS4 ünüz için netlikle pişmanlık duymayacak ve verdiğiniz paranın karşılığını alacaksınız. Taksitlede alabileceğiniz makinenizi uzun yıllar süresince kullanacağınıza hiç kuşkumuz yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder