6 Mart 2014 Perşembe

PS4 Grafik Sistemleri

Oyun konsolları her vakit yeni modelleri ile çıkış yaptıklarında akılalmaz satışlar ile rekor kırabiliyor. Her yeni modellerinde fiyatlar artış gösterse dahi bir hayli sistemin yenilenmesinden dolayı fiyatlar son derece normaldir. Oyun konsolları arasında daimi ön tasarıya çıkan Playstation 4 getirdiği yeni sistem ile oyun severlerin gözlerini kamaştırdı. Oynanan oyunlar ile sunulan grafik kalitesi sayesinde bir hayli oyunu oynarken kendinizi içerisinde bulunuyormuş gibi hissedeceksiniz. Zira yeni sistemde grafik kalitesi üst düzeyde bulunmaktadır.

Yeni kullanılan grafik sistemi daha çok gerçek alanlardan alınan örnekler ile oyun içerisine uygulanarak sunulmaktadır. Bu vaziyette oynadığınız oyunlarda bir hayli karakterin gerçekçiliğini görünce şaşırabilirsiniz. Bilhassa spor oyunlarında oyuncuların görünümü sahiden hemen hemen farkı yok gibi ayrı olarak savaş oyunlarında kullanılan silahlar, uçaklar, donanımlar normal hayatta gördüğünüz modeller ile aynı. Sizde PS4 oyunları kategorisinden yeni grafik sistemini görmek istiyorsanız hemen satın alabilir, kullanmaya başlayabilirsiniz. PS4 sunduğu oyunlar ile beraber aksesuarlarında da aynı kaliteyi göstermeyi muvaffak olmuştur. Kamerası ve yeni Gamepad modeli ile dikkatleri üzerine çeken Playstation aktüel olarak dünyanın en çok seçenek edilen oyun konsolu unvanını aldı. PS4 ücretleri satılan alana göre farklılık gösterebilir. Genel olarak gözlem yaptığımızda PS4 kategorisi 1.500 TL ve 2.100 TL arası değişimler mevzubahis olabilir. Paket olarak satılan sistemden armağan olarak oyun ve kol gibi ek ürünler çıkarsa fiyatlandırma değişebilir.

Sony markası her defasında çıkardığı ürünlere yeni teknolojiden ilave ederek tüm kitlenin dikkatini çekebiliyor. Ayrı olarak yaptığı kaliteli sunumlar ile uzun yıllardır başarılara erişen Sony şimdi yeni teknoloji olan görüntü sistemini PS4 modeline ilave etmiştir. Oyun severlerde daha fazla keyif almak için PS4 modelini tercih ediyor ve kaliteli oyunlardan oynayabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder