2 Mart 2014 Pazar

PS4 aksesuar fiyatları

Teknoloji sayesinde yapılan bir hayli etkinlik artık günümüzde bizlere belirli avantajlar sunuyor. Bu avantajlardan bir tanesi tek bir konsol üzerinden bir hayli işlemi yapmanız. İnternete girebilme, film izleme, oyun oynama ve belirli uygulamalara göz atmak günümüz imkanlarıyla olası. Playstation 4 oyun konsolu fark bir hayli aktiviteyi içerisinde barındırıyor. Çıktığı zamandan beri oyun severlerin dikkatini çeken konsol sayesinde artık sadece oyun oynamayacaksınız.

PS4 oyunları değişik olmasından dolayı son zamanlarda dikkatleri çektiği için oyun severler tarafından satın alınmakta. Oyunlarda kullandığı yeni sistem ile farklılık gösteren PS4 şimdi ise çok kullanışlı bir hal aldı. Film izleme, internete bağlanma gibi durumları da sizlere sunan konsol bir hayli doğrultululuğu sayesinde işlemlerinize yardımcı olacaktır. Kamerası sayesinde klipler çekerek internete koyabilirsiniz. İnternette bulunan sosyal ağlar başka bir söylemle Facebook, Twitter gibi alanlara paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu durumda Playstation markasının geliştiğini kolayca görmeniz olası. Playstation eski modellerinde bir hayli oyunları sizlere sunuyordu fakat PS4 kaliteli oyunlar, filmler ve internet gibi bir hayli avantajı kullanmanıza yardımcı oluyor. PS4 fiyatları 1.500 TL ile 2.100 TL arası farklılık göstermektedir. Kampanyalı ve indirimli satışlar ile tedarik edebileceğiniz ürünü her alandan alabilirsiniz. Televizyon aracılığı ile çalışan sistem sizlere güncel olarak pak bir Gamepad sunuyor. Dokunmatik olan Gamepad ile rahatça oyunlarınızı oynayacak ve internette hızlıca dolaşabileceksiniz.

PS4 fiyatlandırmalarında farklılık gösterilmesinin nedeni paket halinde satılmasından kaynaklanıyor. Oyunlar en fazla 250 TL civarındayken Gamepad 215 TL civarındadır. Değişik aksesuarları alarak diğer uygulamaların tadını çıkarmak istiyorsanız Playstation konsolunuzu genişletebilirsiniz. Geniş aksesuarlar ile oyunlarınızı oynarken daha çok keyif alacak filmlerinizi izlerken ailenizle, arkadaşlarınızla daha çok zevkli anlar geçirebileceksiniz. Playstation merkezi her geçen gün modellerini geliştirerek takipçilerine yeni ürünler sunmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder