6 Mart 2014 Perşembe

PS4 Gamepad

Çıktığı vakitten beri herkesin dilinde dolaşan PS4 değişik bir hayli özelliği ile oyun severleri şaşkına çeviriyor. Evvela yeni teknoloji sistemi kullanan Playstation 4 görüntü kalitesini arttırarak grafikleri üst düzey düzeye çıkarmıştır. Bu vaziyette oynadığınız oyunda gerçek karakterleri yönlendiriyormuş hissi veriyor. PS4 konsolunun yıllardır aynı kullandığı Gamepad bu yıl değişim gösterdi ve daha kullanışlı bir hal aldı. Gamepad değişim gösterdiği için PS4 severler konsolun yeni kolunu merakla beklediler.

PS4 oyunları artık yeni Gamepad sayesinde daha rahat oynanıyor. Kullanımı ve elde tutulması son derece rahat be kolaylaştırılmıştır. Avuçların tuttuğu bölümler eskisine oranla daha yumuşak. Bu vaziyette Gamepad tutulduğunda rastgele bir rahatsızlık vermeyecek, uzun müddetli kullanımlar gerçekleştirebileceksiniz. PS4 Gamepad modelinde yeni özellik dokunmatik alanın bulunması. Dokunmatik alanlar bir hayli işlemi kolayca yapabiliyorsunuz. Sözgelişi oynadığınız oyunu hatıranda durdurabiliyor, başlatabiliyorsunuz. Bunun dışında dokunmatik alandan oyunlarınızı seçebilir, sosyal paylaşım ağlarınıza klipler gönderebilirsiniz. PS4 kamerası sizlerin kliplerini çektiği vakit Facebook, Twitter gibi alanlarda hemen kullanmanız olası. Gamepad ile bir hayli işlemi yaparken şarjlı olduğunu da belirtmek isteriz. Şarj ile sizlere bir hayli avantaj sağlayan Gamepad modelinin dış görünüşü çok güzel dizayn edilmiş. Siyah ve biraz mavi karışımı ile yenileştirilen Gamepad PS4 konsolunun sanki sembolü haline geldi. Touchpad ile yeni Gamepad modelini görenlerin aklına dolaysız PS4 gelebiliyor.

PS4 fiyatları kategorisine baktığımızda Gamepad 215 TL civarında satışa sunulmuştur. Bu ücret dolar miktarının düşüp çıkmasıyla farklılaşabilir. Konsolu satın alırken yanında tek verilen Gamepad modeline ilerleyen zamanlarda ikinci modeli katabilirsiniz. İki kişilik oynanan oyunlardan daha çok hoşlanmak istiyorsanız konsollar için ikinci Gamepad koşuldur. Gamepad dışında diğer PS4 aksesuarları artık satışa sunuluyor. Size uygun olanları seçenek ederek keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder